LIFESTYLE

Ποιος 28χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης είναι ακόμη παρθένος;

Ποιος 28χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης είναι ακόμη παρθένος;

Οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, δόξα, φανατικούς θαυμαστές, αίγλη και όλες τις γυναίκες στα πόδια τους. Από ότι φαίνεται, όμως, ο David Luiz, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τι εννοούμε;

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Paris SG, είναι 28 χρονών και παραμένει παρθένος! Πώς γίνεται; Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ανήκει σε μια θρησκευτική αίρεση, τα μέλη της οποίας δεν κάνουν σεξ μέχρι να παντρευτούν…

Τις σχετικές πληροφορίες δημοσίευσε η αθλητική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, όπου αναφέρεται ότι o διεθνής στόπερ είναι του χριστιανικού κινήματος “Yo elegi esperar” (“Αποφάσισα να περιμένω”) και σύμφωνα με τα πιστεύω του συγκεκριμένου κινήματος οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα. Ο Nelson Junior, ένας από τους ιδρυτές της οργάνωσης, έχει μιλήσει δημόσιο για τη συμμετοχή του David Luiz τονίζοντας πως “Ο David ήταν πάντα μαζί μας, στηρίζοντάς μας ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά και την νεολαία”.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα αν ο Luiz ασπάζεται τα πιστεύω των “Yo elegi esperar”-αν και είναι αρραβωνιασμένος με την εδώ και χρόνια 24χρονη σύντροφό του Sara Madeira- τότε οι δυο τους δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει “κανονικά” τη σχέση τους.

Μια αντίστοιχη περίπτωση ήταν και ο επίσης θρησκευόμενος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Kaka που περίμενε το γάμο του (το 2005) για να ολοκληρώσει τις σεξουαλικές του σχέσεις.

Ο ίδιος, πάντως, έχει αναρτήσει φωτογραφικό στιγμιότυπο στο facebook του να προσεύχεται μέσα σε πισίνα συναθλητή του, το οποίο συνοδεύεται από ένα απόσπασμα από την Επιστολή Β’ προς Κορινθίους του Απόστολου Παύλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top