Στο Νοσοκομείο 44χρονη! Το αυτοκίνητο της προσέκρουσε βίαια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και αναποδογυρίστηκε

Στο Νοσοκομείο 44χρονη! Το αυτοκίνητο της προσέκρουσε βίαια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και αναποδογυρίστηκε

Με πιθανή θλάση ήπατος νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 44χρονη από την Ελλάδα, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε οδικό δυστύχημα παρά το Μαρί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 χθες το απόγευμα και ενώ η 44χρονη, κάτοικος Στροβόλου, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, παρά το Μαρί, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αυτή έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο κτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και άνδρες της Τροχαίας Αρχηγείου μετακίνησαν το όχημα από το δρόμο .

Από το δυστύχημα η 44χρονη τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι πιθανόν να φέρει θλάση ήπατος. Νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE