ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία από πολίτη - «Ξεκίνησαν μανιωδώς να χτυπάνε - Ακόμα νιώθω το σώμα μου να καίγεται»

Καταγγελία από πολίτη - «Ξεκίνησαν μανιωδώς να χτυπάνε - Ακόμα νιώθω το σώμα μου να καίγεται»

Σε καταγγελία για υπέρμετρη αστυνομική βία προχώρησε πολίτης μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κοντά στο χρονικό σημείο όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο συγκρότημα «Δίας» και στο Προεδρικό.

Αυτούσια η ανάρτηση: 

«Τα βίντεο τραβήχτηκαν από εμένα. Χθες φεύγοντας από την πορεία κάποιος μας προδοποίησε ότι υπάρχουν φασαρίες στο προεδρικό. Περπατώντας εσυνειδητοποιήσαμε ότι έσυρναν δακρυγόνα. Εν εθέλαμε να περάσουμε σε καμία απολύτως περίπτωση που τζιαμέ που ήταν οι φασαρίες. Όμως το αυτοκίνητο μας ήταν σταθμευμένο λίγο μετά το προεδρικό τζαι για να πάμε τζιαμέ έπρεπε να περάσουμε μέσα που τις φασαρίες. Ο αδερφός της μαμάς μου είχε ήδη προλάβει να πάει στο αυτοκίνητο του, επομένως επιάσα μεν τον τηλέφωνο να περάσει να μας πιάσει για να μας πάρει στο δικό μας αυτοκίνητο που γύρω για να αποφύγουμε τα δακρυγωνα. Ο θείος μου είχε φορτηγό, έβαλε μέσα έμενα, τον αδερφό μου, την μαμά μου, τον παπά μου, την θεία μου, τον θείο μου και τον ξάδελφό μου τζαι εξεκινησαμε να πάμε. Στα δύο λεπτά ακούμε συρήνες των περιπολικών τζαι βλέπουμε τρία οχήματα της αστυνομίας να έρχονται κατά πάνω μας. Παλουκώνει τα φρένα ο θείος μου γιατί του έκοψαν την φόρα τζαι το δεύτερο περιπολικό στο τσακ να καρφωθεί πάνω μας. Φκαίνουν οι κύριοι από τα αυτοκίνητα τους με τα ρόπαλα τζαι ξεκινούν μανιωδώς να χτυπάνε το αυτοκίνητο τζαι να φωνάζουν. Ανοίγουμε την πόρτα πίσω τζαι προσπαθούμε να τους εξυγησουμε ότι δεν έχουμε κάτι πάνω μας τζαι είμαστε πρόθυμοι να κατέβουμε ήρεμα κάτω να μας ελέγξουν. Έλα όμως που δεν άκουγαν. Πολλοί από αυτούς ήρθαν προκαταλημένοι έτοιμοι για καβγά. Πέταξαν σε εμένα, την μαμά μου, την θεία μου και τον μικρό μου ξάδερφο σπρέι πιπεριού γιατί κλεγαμε τζαι τους λέγαμε να σταματήσουν να χτυπούν την οικογένεια μας. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΕΙ . Το ψυχολογικό στρες τζαι τα τραύματα που εν να μας μείνουν μια ζωή ποιος θα μας τα πληρώσει???? Να βλέπω την μαμά να σπαραζει σε ληγμους που βλέπει τον γιο της χαμέ τζαι τρεις αστυνομικούς που πάνω του τζαι να μεν ξέρω τι να κάμω πως μπορώ να βοηθήσω. Να μεν βλέπω μπροστά μου επειδή είχα κάψιμο στα μάτια, ανυπόφορο κάψιμο. Έχουν περάσει 18 ώρες τζαι ακόμα νιώθω το σώμα μου να καίγεται λες τζαι πραγματικά έβαλαν μου φωτιά. Τα υπόλοιπα φένονται στα βίντεο.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top