Κλειστές οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Κλειστές οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Κλειστές οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Κόρνο λόγω ανατροπής αυτοκινήτου. 

Αυτοκίνητο ανατράπηκε και έχει ακινητοποιηθεί ανάμεσα στις δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Κόρνου, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, που διοχετεύεται μέσω και της λωρίδας ασφαλείας του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα. Προληπτικά ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE