ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεαροί «έπαιζαν κρυφτό» με Αστυνομικούς – Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες

Νεαροί «έπαιζαν κρυφτό» με Αστυνομικούς – Δυο ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες

Τέσσερα πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις κλοπών.

Οι τέσσερις εντοπίστηκαν τα ξημερώματα σήμερα κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που στήθηκε μετά από καταγγελίες ιδιοκτήτη παιδότοπου, στην επαρχία Αμμοχώστου, για κρούσματα κλοπών στο υποστατικό του.

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, άγνωστοι εισήλθαν στο υποστατικό του και αφού προκάλεσαν ζημιές σε 12 κερματοδέκτες παιγνιομηχανών, τους παραβίασαν και έκλεψαν χρηματικό ποσό, που υπήρχε σε αυτούς.

Τρεις μέρες αργότερα, στις 22 Ιουλίου, ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, με τον ίδιο τρόπο παραβιάστηκαν έντεκα κερματοδέκτες στο υποστατικό του, με τους δράστες να παίρνουν από μέσα τα χρήματα.

Για αντιμετώπιση των κλοπών, χθες βράδυ στήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή. Στο πλαίσιο της επιχείρησης μέλη της Αστυνομίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση την περιοχή του υποστατικού. Γύρω στη 1.20π.μ. έγιναν αντιληπτοί τέσσερεις νεαροί, να περιφέρονται ύποπτα γύρω από το υποστατικό και να παρατηρούν εντός του.

Ακολούθως οι τέσσερις απομακρύνθηκαν και κρύφτηκαν σε παρακείμενη υπεραγορά, όπου ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 25χρονο, 17χρονο και δύο 15χρονους, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

Στην κατοχή του 17χρονου και του ενός 15χρονου, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ διαρρηκτικά εργαλεία εντοπίστηκαν και στο αυτοκίνητο του 25χρονου, μετά από σχετική έρευνα. Εντός του οχήματος εντοπίστηκαν επίσης 270 κουπόνια που χρησιμοποιούνται στις παιγνιομηχανές, για ανταλλαγή δώρων.

Εναντίον των τεσσάρων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top