LIFESTYLE

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Δεύτερο παιδί για το ζευγάρι;

Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουϊνέλης: Δεύτερο παιδί για το ζευγάρι;

Στη Reallife και τη Νίκη Κώτσου παραχώρησε συνέντευξη η Ήβη Αδάμου, αναφερόμενη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.

Όσον αφορά το νέο της τραγούδι με τίτλο "Για σένα", δήλωσε: Πρόκειται για το νέο μας τραγούδι με τον Μιχάλη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που το αγάπησε πολύ και ο κόσμος. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα και βιντεάκια από τον κόσμο και είναι υπέροχο.

Όσον αφορά την οικογένειά της με τον γνωστό ράπερ, οι δυο τους έχουν πια επιλέξει να μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, ενώ η τραγουδίστρια που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της μια κόρη, την τριών ετών Ανατολή – Νεφέλη, δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με ένα νέο μέλος.

"Η καθημερινότητα είναι πιο απλή και εύκολη στην Αλεξανδρούπολη και σίγουρα καλύτερη για ένα παιδάκι. Δεν μας λείπει ούτε η ηρεμία που προσφέρει η Αλεξανδρούπολη, αλλά ούτε η φασαρία της Αθήνας, αφού ταξιδεύουμε συχνά για τη δουλειά. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός είναι το ιδανικό. Θα θέλαμε φυσικά δεύτερο παιδί".

Πηγή: missbloom.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top