ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O 56χρονος γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου και το μακρύ χέρι! Υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε 29χρονη εξετάζει η Αστυνομία

O 56χρονος γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου και το μακρύ χέρι! Υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε 29χρονη εξετάζει η Αστυνομία

Άσεμνη επίθεση εναντίον ασθενούς, από 56χρονο γυναικολόγο, διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 29χρονη κατήγγειλε ιατρό της Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού, ότι έκανε τρεις άσεμνες χειρονομίες στην ίδια, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της για θεραπεία και συγκεκριμένα αφαίρεσης εξωμήτριου.  

Στην καταγγελία, η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι ενώ περπατούσε στη κλινική, ο εν λόγω γυναικολόγος την πλησίασε και την χάιδεψε άσεμνα στους ώμους. Αυτή ήταν η πρώτη άσεμνη χειρονομία. 

Το δεύτερο περιστατικό, σύμφωνα και πάλι με τα όσα δήλωσε στην καταγγελία της η γυναίκα, ο γιατρός εισήλθε στο δωμάτιο νοσηλείας την ώρα που η ασθενής ξάπλωνε. Επιχείρησε, σύμφωνα με την καταγγελία, να της αφαιρέσει παντελονάκι το οποίο φορούσε – παρά τη θέληση της -  αλλά η αντίδραση της νεαρής ήταν τόσο έντονη, που ο γυναικολόγος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί. 

Το τρίτο περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε, ήταν ότι ο εν λόγω γιατρός χάιδεψε την ασθενή στο σημείο της επέμβασης με αποτέλεσμα η χειρονομία αυτή να της προξενήσει πόνο.  
Ο γιατρός, σύμφωνα με την πληροφόρηση, κλήθηκε για ανάκριση από την Αστυνομία, όπου και αρνήθηκε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Αρκέστηκε στο να εξηγήσει ότι οι πράξεις του εμπίπτουν στο ιατρικό ενδιαφέρον του γιατρού προς τον ασθενή του. 

Η υπόθεση πάντως εξετάζεται με πάσα λεπτομέρεια, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top