ΚΥΠΡΟΣ: Την είδα να ποτίζει στον κήπο, λίγες ώρες μετά 'έφυγε΄ - Την έπεισαν να μην κάνει το εμβόλιο

ΚΥΠΡΟΣ: Την είδα να ποτίζει στον κήπο, λίγες ώρες μετά 'έφυγε΄ - Την έπεισαν να μην κάνει το εμβόλιο

Είναι ιστορίες δυστυχώς αληθινές, είναι ιστορίες που το τελευταίο διάστημα μια μια βγαίνουν στην επιφάνεια και άνθρωποι θρηνούν τους δικούς τους, μετανιωμένοι που δεν τους άφησαν να κάνουν το εμβόλιο ή που δεν κατάφεραν να τους πείσουν να κάνουν το εμβόλιο.

Μια τέτοια περίπτωση αναφέρει και ο γνωστός Ελλαδίτης ηθοποιός, Θανάσης Δρακόπουλος , ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση του έρχεται να προστεθεί στην λίστα με όσους καταγγέλουν θανάτους συνανθρώπων τους οι οποίοι πείστηκαν να μην εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE