Φρικτό περιστατικό κακοποίησης βρέφους 10 μηνών στην Λευκωσία – Συνελήφθη ο πατέρας του

Φρικτό περιστατικό κακοποίησης βρέφους 10 μηνών στην Λευκωσία – Συνελήφθη ο πατέρας του

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εξετάζει το Ειδικό Κλιμάκιο στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας ενημερώθηκαν για βία σε ανήλικο παιδί. Μετά από έρευνες οδηγήθηκαν στα στοιχεία 32χρονου αλλοδαπού πατέρα, ο οποίος συνελήφθη χθες Πέμπτη 26 Αυγούστου μετά από εξετάσεις που έγιναν στην οικία του.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 32χρονος φέρεται να ασκούσε σωματική κακοποίηση στο μόλις 10 μηνών παιδί του. Το βρέφος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση από τους αρμόδιους γιατρούς όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του, με τους ανακριτές να εξετάζουν το υλικό.

Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα έχουν προβεί σε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι εξετάζονται. 

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, ο 32χρονος πατέρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε η οκταήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE