ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χόρευαν οι πελάτες και την πλήρωσε ο ιδιοκτήτης - Πρόστιμο 16χιλιάδων ευρώ

Στην καταγγελία 22 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.319 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Ανάμεσα στις καταγγελίες κατά υποστατικών, μια αφορούσε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία, καθώς θαμώνες χόρευαν κατά παράβαση των διαταγμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του εν λόγω υποστατικού στον υπεύθυνο του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 16 χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE