Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Υφυπουργός Ναυτιλίας και Πρόεδρος ΑΛΚ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν Υφυπουργός Ναυτιλίας και Πρόεδρος ΑΛΚ

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν από κοινού, συζήτησαν χθες Τρίτη, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης και ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου Προέδρου της Αρχής Λιμένων με διάφορους φορείς και σε αυτήν παρευρέθηκε και ο διευθυντής του λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους.

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα και οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεων που μπορούν να αναληφθούν, μεταξύ του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και της Αρχής Λιμένων Κύπρου, αλλά και συνεργειών που αφορούν στην προώθηση τομέων των αρμοδιοτήτων τους», προστίθεται.

Σε σχέση με δράσεις που αφορούν συγκεκριμένες προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, η Αρχή Λιμένων εξέφρασε τη στήριξή και ενεργό εμπλοκή της, ενώ ορίστηκαν υπηρεσιακοί σύνδεσμοι για την αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ των δυο μερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE