LIFESTYLE

Γιατί οι επώνυμες Κύπριες επιλέγουν τα καυτά μπικίνι; Φωτογραφίες ακατάλληλες για καρδιακούς!

Γιατί οι επώνυμες Κύπριες επιλέγουν τα καυτά μπικίνι;  Φωτογραφίες ακατάλληλες για καρδιακούς!

Τι κι αν η θερμοκρασία στο νησί μας πέφτει θεαματικά, οι κυρίες ανεβάζουν τον υδράργυρο στις παραλίες αλλά και στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που αναρτούν... ντυμένες με τα απολύτως απαραίτητα.

Μέσα από μια μικρή έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, οι Κύπριες επώνυμες, φαντάζομαι και η πλειοψηφία των υπολοίπων επιλέγει τα μπικίνι. Και δεν της αδικούμε, αφού με το ολόσωμο μαγιό το μαυρισμα μιας γυναίκας είναι σπαστό, έως και αποτυχημένο...

Οι επώνυμες το γνωρίζουν καλά αυτό και γι αυτό επιλέγουν, ειδικά για τα πρώτα τους μπάνια τα μπικίνι, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ομοιόμορφο μαυρισμα.  

Η Μαριλένα Χαριλάου μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το Feel Fantastic 2014, η Έλενα Παναγή που εκτός από καλλίφωνη είναι και καλλιγραμμη, αλλά και η Έλενα Λιασίδου έχουν ήδη κάνει το πρώτο τους μπάνιο και μας έδωσαν ήδη μια πρώτη γεύση από τις επιλογές τους…

Την τετράδα συμπληρώνει η Χριστίνα Δημητρίου

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε τις φωτογραφίες στο tv.tothemaonline.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top