ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βγήκε στους δρόμους και μοίρασε εξώδικα χιλιάδων ευρώ η Αστυνομία – Safe pass, μάσκες και σημάνσεις άδειασαν λογαριασμούς

Βγήκε στους δρόμους και μοίρασε εξώδικα χιλιάδων ευρώ η Αστυνομία – Safe pass, μάσκες και σημάνσεις άδειασαν λογαριασμούς

Σε καταγγελίες 17 πολιτών και 8 υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.



Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν συνολικά 2.813 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Μοιράστηκαν επίσης €5.000 σε πρόστιμα σε υποστατικά που αφορούσαν κυρίως υπαλλήλους που δεν φορούσαν μάσκα, υπαλλήλους χωρίς safepass και υποστατικά χωρίς σημάνσεις.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 825 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικό και 4 πολίτες, στην Λεμεσό 267 με 6 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών, στην Λάρνακα 589 και έγιναν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Πάφο 239 έλεγχοι και 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών και στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες έπειτα από 450 ελέγχους.

Στην περιοχή της Μόρφου διενεργήθηκαν 166 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, ενώ το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 259 και 18 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top