ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Σωκράτης Σωκράτους, του Cocoon Lounge Bar, κέρδισε τον τελικό του Stella Artois Cyprus Draught Master 2015


Ο Σωκράτης Σωκράτους, του Cocoon Lounge Bar, κέρδισε  τον τελικό του Stella Artois Cyprus Draught Master 2015


Η Stella Artois, η καλύτερη σε πωλήσεις βελγική μπύρα στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Σωκράτης Σωκράτους, του Cocoon Lounge Bar, έχει κερδίσει τον τίτλο του Stella Artois Cyprus Draught Master 2015 στον τοπικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου αριστείας στην εκτέλεση του τελετουργικού των 9-βημάτων σερβιρίσματος της Stella Artois. Σε ένα αγώνα head-to-head όπου αναδείχτηκαν οι δύο ταχύτεροι, πιο δεξιοτέχνες μπάρμεν της Κύπρου, ο Σωκράτης Σωκράτους κέρδισε την τελική μονομαχία από τον Ιβάν Ζαμπά, του Babylon Bar.

 

Με την ιδιότητα του ως Cyprus Draught Master 2015, ο Σωκράτης Σωκράτους θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του World Draught Masters 2015 που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 27 Ιουνίου 2015.  Ως επίσημος πρεσβευτής της Stella Artois, θα συνεργαστεί με τη Stella Artois για να αποδείξει το πάθος και την δεξιοτεχνία του τέλειου σερβιρίσματος της Stella Artois.

Ο Σωκράτης Σωκράτους ονομάστηκε νικητής από δύο έμπειρους κριτές, την Stella Artois World Draught Master Marjolein Geuens και τον Stella Artois Cyprus Draught Master Μαρίνο Ζίττη. Οι κριτές συμφώνησαν ότι ο Σωκράτης Σωκράτους ήταν ο καλύτερος έναντι των αντιπάλων του αποδεικνύοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας. Το τελετουργικό των 9-βημάτων σερβιρίσματος της Stella Artois απαιτεί γνώση πολλών δεξιοτήτων και την ικανότητα να  εκτελεστεί σε ένα head-to-head ανταγωνισμό μπροστά από ένα αρκετά μεγάλο πλήθος και μια αυστηρή κριτική επιτροπή.


Σχετικά με την Stella Artois
Η Stella Artois αποτελεί μέρος της βελγικής παράδοσης στη ζυθοποιία που χρονολογείται από το 1366. Είναι η νούμερο ένα σε πωλήσεις βελγική μπύρα στον κόσμο και είναι παρούσα σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Stella Artois είναι μια ξανθιά φιλτραρισμένη pilsner. Σβήνει τη δίψα με μια ενδιάμεση γεύση από βύνη και ένα τραγανό φινίρισμα που αφήνει μια πλήρη γεύση και ένα ίχνος πικράδας. Η Stella Artois απολαμβάνεται καλύτερα σερβιρισμένη μεταξύ 3 και 5 βαθμών κελσίου και πρέπει να σερβίρεται στο μοναδικό ποτήρι (Chalice) Stella Artois, σύμφωνα με το τελετουργικό των 9-βημάτων σερβιρίσματος της Stella Artois. Για περισσότερες πληροφορίες για την Stella Artois επισκεφθείτε το www.stellaartois.com.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Γιώργος Μυλωνά
Brand Manager, Stella Artois | Senaga Trading Ltd
[email protected] | +357 22029660

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top