ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έλεγχος του αυτοκινήτου σου Volvo μέσω του Apple Watch σου

Έλεγχος του αυτοκινήτου σου Volvo μέσω του Apple Watch σου

 Η Volvo Cars πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της πρωτοποριακής έξυπνης εφαρμογής Volvo On Call, παρέχοντας αδιάλειπτη συνδεσιμότητα με φορητές συσκευές όπως το ρολόι της Apple και το Android Wear. Αυτό, θα επιτρέψει στους οδηγούς Volvo που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Volvo On Call, να ελέγχουν αποτελεσματικά τις ρυθμίσεις, το κλείδωμα / ξεκλείδωμα, τον εντοπισμό καθώς και τη χρήση πολλών άλλων υπηρεσιών της Volvo από τον καρπό τους.

 «Η Volvo On Call είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει κυριολεκτικά να πάρετε τον έλεγχο σε καθημερινά στοιχεία του Volvo σας. Μπορείτε να ορίσετε χρονοδιαγράμματα θέρμανσης για εκείνα τα πολύ κρύα πρωινά ή να δροσίσετε το αυτοκίνητό σας όταν ο καιρός είναι ζεστός, να ελέγξετε τη στάθμη των καυσίμων και της απόστασης ή τον χρόνο για το επόμενο service. Βοηθά ακόμη να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα κατάμεστο parking» εξηγεί ο David Holecek, Director Connected Products and Services της Volvo Cars.

Οι νέες λειτουργίες του Volvo On Call συμπεριλαμβάνουν φορητή συνδεσιμότητα για συσκευές όπως το Apple Watch, ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον iPad, το Android Wear και ένα ενοποιημένο Windows Phone app με ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο μέσω Cortana, ένα ευφυές βοηθητικό σύστημα, μεταξύ άλλων. Η ενημερωμένη έκδοση, η οποία επίσης θα περιλαμβάνει την προσθήκη εμπλουτισμένων ‘send-to-car’ δυνατοτήτων για σκοπούς πλοήγησης, αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου.

Πέρα από την προσθήκη νέων λειτουργιών, η εφαρμογή Volvo On Call διαθέτει νέα σχεδίαση βασισμένη στο περίφημο οδηγικό περιβάλλον Sensus της Volvo Cars, στο νέο Volvo XC90.
Έχοντας λανσαριστεί το 2001, η εφαρμογή Volvo On Call έγινε ένα από τα πρώτα συστήματα τηλεμετάδοσης πληροφορίας από το αυτοκίνητο ανά την υφήλιο, παρέχοντας τόσο προστασία όσο και ασφάλεια καθώς και υπηρεσίες παρακολούθησης του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος, βλάβης ή κλοπής, με χρήση μιας εγκατεστημένης στο αυτοκίνητο κάρτας SIM.
Το σύστημα εξακολουθεί να παρέχει τις αρχικές λειτουργίες ασφαλείας - ενεργοποιείται όταν ανοίγουν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου ή όταν ο οδηγός χρειάζεται βοήθεια, θέτοντάς το σε άμεση επαφή με έναν τηλεφωνητή της Volvo On Call, ο οποίος, με τη χρήση της τεχνολογίας GPS, μπορεί να κατευθύνει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη σκηνή του του περιστατικού.

Κατά τα τελευταία έτη, η σπουδαιότητα της εφαρμογής και η γεωγραφική της εξάπλωση έχει αυξηθεί εκθετικά, ώστε να συμπεριλαμβάνει επιπλέον χαρακτηριστικά που αφορούν και την ευκολία, όπως το κλείδωμα εξ αποστάσεως, τους δείκτες της στάθμης καυσίμων και τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, πέρα από τις κορυφαίες υπηρεσίες ασφάλειας και προστασίας τις οποίες είχε αρχικά κληθεί να προσφέρει με το λανσάρισμά της.
«Σε μόλις λίγα χρόνια έχουμε περάσει από ένα ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου που αφορά την προστασία και την ασφάλεια, σε μία λύση που επιτρέπει στον οδηγό να παραμένει συνδεδεμένος με το αυτοκίνητό του, ενώ προσφέρει πολλά νέα πλεονεκτήματα για να υποστηρίξει τις καθημερινές του ανάγκες» κατέληξε η Sofia Wessman, η Manager Volvo On Call της Volvo Cars.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top