Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, 23χρονος κάτοικος Λεμεσού, γύρω στη 1.40π.μ. σήμερα, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Γερμασόγειας, είδε δεύτερο αυτοκίνητο να προσπαθεί να τον προσπεράσει.
Μόλις το δεύτερο όχημα έφτασε δίπλα από το όχημα του 23χρονου, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να πρόταξε κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, να πυροβόλησε εναντίον του οχήματος του παραπονούμενου και στη συνέχεια να ακολούθησε κανονικά την πορεία του .
Από τον πυροβολισμό δεν προέκυψε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ προκλήθηκε ζημιά χαμηλά στην πόρτα του οδηγού, το οχήματος του 23χρονου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις