Στα χέρια της Αστυνομίας 30χρονος για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό - Στις πέντε οι συλλήψεις

Στα χέρια της Αστυνομίας 30χρονος για τα οπαδικά επεισόδια στη Λεμεσό - Στις πέντε οι συλλήψεις

Στις πέντε ανήλθε ο αριθμός των συλλήψεων, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου 2021, στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη, χθες το απόγευμα ενός ακόμη προσώπου.

Πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 20, 23, 27 και 31 ετών. Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες τελούν ακόμα υπό κράτηση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 11.20μ.μ. της περασμένης Κυριακής, όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν θαμώνες σωματείου. Από την επίθεση είχαν τραυματιστεί δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE