Πως ένα μπισκότο έγινε συλλεκτικό και κοστίζει 30.000 €

Πως ένα μπισκότο έγινε συλλεκτικό και κοστίζει 30.000 €

Μια συνεργασία μεταξύ του αγαπημένου μπισκότου OREO και του φαινομένου Pokemon έκανε ντεμπούτο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με χαρακτήρες του γνωστού cartoon και video game να διακοσμούν το μπισκότο, σε μια limited edition παραγωγή.

Τα μπισκότα αυτά απεικονίζουν 16 από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού ποντικιού, Pikachu, και της σαύρας που ανάβει φωτιά, Charmander.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του σνακ, τα μπισκότα ορισμένων χαρακτήρων, όπως το Dratini, ο Lapras και το μυθικό Pokémon Mew, είναι «πιο δύσκολο να βρεθούν από άλλα».

Οι λάτρεις του Pokémon και άλλοι συλλέκτες έχουν ήδη προμηθευτεί πολλά από αυτά τα μπισκότα, τα οποία τώρα μεταπωλούν στο eBay σε εκθετικά υψηλότερες τιμές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σφραγισμένες συσκευασίες.

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα ασχολούνται με την επαναπώληση στο eBay ενός τέτοιου μπισκότου, το οποίο απεικονίζει το μυθικό Pokemon Mew, αφού πρόσφατα πωλητής ζητούσε έως και 8.500€ για το μπισκότο αυτό!

Πλέον, μετά το σάλο που προκλήθηκε, η τιμή στο eBay έχει εκτοξευθεί, με το σπάνιο μπισκότο να έχει φτάσει σε αξία ακόμα και τις 30.000€, ενώ 12 πωλητές σύμφωνα με το CBS ζητούν περίπου 22.000€…!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE