LIKE ONLINE

Πως ένα μπισκότο έγινε συλλεκτικό και κοστίζει 30.000 €

Πως ένα μπισκότο έγινε συλλεκτικό και κοστίζει 30.000 €

Μια συνεργασία μεταξύ του αγαπημένου μπισκότου OREO και του φαινομένου Pokemon έκανε ντεμπούτο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με χαρακτήρες του γνωστού cartoon και video game να διακοσμούν το μπισκότο, σε μια limited edition παραγωγή.

Τα μπισκότα αυτά απεικονίζουν 16 από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρικού ποντικιού, Pikachu, και της σαύρας που ανάβει φωτιά, Charmander.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του σνακ, τα μπισκότα ορισμένων χαρακτήρων, όπως το Dratini, ο Lapras και το μυθικό Pokémon Mew, είναι «πιο δύσκολο να βρεθούν από άλλα».

Οι λάτρεις του Pokémon και άλλοι συλλέκτες έχουν ήδη προμηθευτεί πολλά από αυτά τα μπισκότα, τα οποία τώρα μεταπωλούν στο eBay σε εκθετικά υψηλότερες τιμές, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σφραγισμένες συσκευασίες.

Τα πρωτοσέλιδα σήμερα ασχολούνται με την επαναπώληση στο eBay ενός τέτοιου μπισκότου, το οποίο απεικονίζει το μυθικό Pokemon Mew, αφού πρόσφατα πωλητής ζητούσε έως και 8.500€ για το μπισκότο αυτό!

Πλέον, μετά το σάλο που προκλήθηκε, η τιμή στο eBay έχει εκτοξευθεί, με το σπάνιο μπισκότο να έχει φτάσει σε αξία ακόμα και τις 30.000€, ενώ 12 πωλητές σύμφωνα με το CBS ζητούν περίπου 22.000€…!

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top