ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Αν είσαι εργοδότης ή αυτοτελώς εργαζόμενος τότε αυτή η ανακοίνωση σε αφορά

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνουν ότι αν και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών SISnet για είσπραξη εισφορών για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους βρίσκεται σε λειτουργία, εντούτοις παρατηρήθηκε ότι υπάρχουν περιπτώσεις εργοδοτών και αυτοτελώς εργαζομένων που συνεχίζουν να καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές τους εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet.

Συνεπώς, καλούνται οι πιο πάνω εργοδότες και αυτοτελώς εργαζόμενοι όπως, άμεσα, προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι σε θέση για μεν τους εργοδότες, να καταβάλουν έγκαιρα τις τρέχουσες εισφορές για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SΙSnet μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021 και για δε τους αυτοτελώς εργαζόμενους, να καταβάλουν τις τρέχουσες εισφορές τους για το τρίτο τρίμηνο του 2021 (Τ3/2021) μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2021 μέσω του Διαδικτυακού Συστήματος Πληρωμής Εισφορών SISnet. Εισφορές για τις οποίες δεν έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους δε θα εισπράττονται εκτός του Διαδικτυακού Συστήματος SISnet.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top