LIFESTYLE

Τελείωσε το τριήμερο και έφθασε ο Ιούνης – Πως αρχίζει ο μήνας ζωδιακά;

Τελείωσε το τριήμερο και έφθασε ο Ιούνης – Πως αρχίζει ο μήνας ζωδιακά;

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης 2 Ιουνίου και τι αυτά προβλέπουν για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για εσάς τους Κριούς, με την Πανσέληνο στον Τοξότη να μην είναι μεν δυσαρμονική, καθώς όμως θα υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Οι εντάσεις αυτές θα μπορούσα να πω ότι αφορούν κάποιες περίεργες αναστατώσεις που ενδεχομένως θα υπάρξουν είτε σε ένα νομικό ή διαδικαστικό θέμα, ίσως ακόμη και στα σχέδιά σας για ταξίδια. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου οι διενέξεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν και κοινωνικό ή επαγγελματικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά ο Δίας βοηθά τα σχέδιά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μεταξύ 6-8 Απριλίου! Αφήστε λοιπόν να περάσει το διήμερο αυτό και οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ καλύτερες για εσάς, μιας και η Αφροδίτη που περνά στον Λέοντα ευνοεί ιδιαίτερα τα σχέδιά σας, αρχικά όσων έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η Πανσέληνος αυτή φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Αποφύγετε να κάνετε έξοδα τα οποία δεν είναι στο πρόγραμμά σας, είτε αυτά αφορούν τις τρέχουσες ανάγκες σας, είτε τις συναλλαγές σας με δημόσια ταμεία, εφορίες, δάνεια ,ασφάλειες και γενικότερα τέτοιου είδους θέματα. Η συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, ενώ οικογενειακές υποθέσεις αρχίζουν να σας απασχολούν.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει εσάς τους Διδύμους καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας! Όσοι έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο μια ένταση να πάρει άσχημες διαστάσεις. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που θα έχετε πολλές μετακινήσεις και πολλές συζητήσεις. Αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας , μπορείτε μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο να περιμένετε πολλά. Αν είστε γεννημένοι 5-7 Ιουνίου μπορεί να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες , παρά το γεγονός ότι χάρη στις δικές προσπάθειες και τις δικές σας κινήσεις η ζωή σας μπορεί να βελτιωθεί.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, η σημερινή Πανσέληνος (με το φεγγάρι πάντοτε να σας επηρεάζει, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο), έχει σχέση τον εργασιακό σας χώρο ή ακόμη και με θέματα υγείας. Καθώς ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο και να κρατά ενεργό ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, αποφύγετε οποιαδήποτε θέματα θα μπορούσαν να σας εκθέσουν. Μην αφήνετε τίποτε στην τύχη, ενώ θα πρέπει να προσέξετε οποιοδήποτε ζήτημα έχε σχέση με την προσωπική σας ζωή.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες μπορεί αυτή η Πανσέληνος να μην είναι δυσαρμονική, σας φέρνει όμως σημαντικά διλήμματα, καθώς υπάρχει ένταση είτε ανάμεσα στους φίλους σας είτε ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και εσείς μπορεί να κληθείτε να πάρετε θέση. Παρόλα αυτά μπαίνετε σε μια φάση που πολλά θέματα ευνοούνται με τις επόμενες ημέρες να είναι μοναδικές! Μπορεί αυτόν τον καιρό, με τις δικές σας προσπάθειες να δημιουργήσετε νέα δεδομένα στη ζωή σας, να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιό σας αλλά και να επιδιώξετε μια καινούργια σχέση ή συνεργασία η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Παρθένος

Παρθένοι μου αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει σημαντικά οικογενειακά ή επαγγελματικά σας θέματα, ιδίως αν έχετε γεννηθεί 5-7 Σεπτεμβρίου. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποιες τελικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα δείτε τα σχέδιά σας να ευοδώνονται και αυτό τον καιρό να πραγματοποιούνται. Αργότερα μπορεί να έχετε την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί, αν και η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, αντιμετωπίζετε διλήμματα ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή, ανάμεσα στην καθημερινότητα και τα σχέδια ή τα όνειρα που κάνετε για ταξίδια, για σπουδές ή για κάποιες αρκετά σημαντικές νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Εάν είστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες της Πανσελήνου, οι επόμενες ημέρες έχουν να σας χαρίσουν σημαντικές επιτυχίες οι οποίες θα σας φέρουν νέες, μοναδικές ευκαιρίες! Ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, αν είστε συγγραφείς ή ασχολείστε γενικότερα με γραπτά θα έχετε έμπνευση, ενώ γενικότερα θα δείτε όλα αυτά να ρυθμίζονται και να τακτοποιούνται. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς τα οικονομικά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν και πάλι, με την Πανσέληνο να φέρνει στο προσκήνιο ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί αρκετό καιρό. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους, καθώς υπάρχει περίπτωση τις επόμενες ημέρες να βρείτε μια σημαντική λύση σε όλα αυτά που τώρα σας εκνευρίζουν και έτσι να ηρεμήσετε. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες επηρεάζεστε άμεσα από την Πανσέληνο αυτή αφού πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, προσέχετε λοιπόν τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σήμερα δεν είναι μια κατάλληλη ημέρα για να κάνετε συζητήσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι οι μέρες που ακολουθούν μπορεί να είναι θεαματικά καλές για εσάς! Αφήστε λοιπόν να περάσει η σημερινή ημέρα, καθώς τις επόμενες ημέρες περνά και η Αφροδίτη στον Λέοντα και σταθεροποιεί τα σχέδιά σας, τουλάχιστον για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Αιγόκερως

Εργασιακά θέματα αλλά και θέματα υγείας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για εσάς τους Αιγόκερους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου, ενώ μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και αυτό να σας φορτίζει. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που θα καταφέρετε να ρυθμίσετε με σημαντική επιτυχία ένα οικονομικό σας θέμα που σχετίζεται με εφορίες, δάνεια ή ασφάλειες. Αφήστε λοιπόν την σημερινή ημέρα να περάσει μιας και έχει αρκετό εκνευρισμό, και προσπαθήστε μα βρείτε τρόπους , που χάρη στις δικές σας προσπάθειες θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου ,αν και η σημερινή Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σας, έχετε πολλών ειδών υποχρεώσεις που είναι σημαντικές, και οι οποίες άλλοτε σας φέρνουν κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους και άλλοτε διαφοροποιούν την κοινωνική σας ζωή ή τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Από το επόμενο διήμερο οι ημέρες θα είναι ιδανικές για να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας, προσέχετε λοιπόν προς το παρόν και μην αφήνετε τρίτους να υπεισέρχονται στην συναισθηματική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Φροντίστε τα επαγγελματικά σας θέματα.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα εσάς τους Ιχθύς, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τη υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας προσώπων, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Μαρτίου. Τα πράγματα βελτιώνονται θεαματικά για εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μιας και η Αφροδίτη για δύο τρεις ημέρες ακόμη θα ευνοεί τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Πηγή: astrologos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top