Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κατοχής παράνομου μέσου παγίδευσης πτηνών και κατοχή προστατευόμενων πτηνών κατά παράβαση του περί διαχείρισης άγριων πτηνών και θηραμάτων Νόμου, διερευνά η Αστυνομία.   

Σύμφωνα με  ανακοίνωση της  Αστυνομίας στην περιοχή Κουνιέρης έδαφος της περιοχής Κελοκέδαρα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν αυτοκίνητο 29χρονου. Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, βρέθηκε ένα δίχτυ παγίδευσης πουλιών και ένα μεταλλικό κλουβί με τρεις καρδερίνες.

Τα πιο πάνω παρελήφθησαν ως τεκμήρια και αφού φωτογραφήθηκαν παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Θήρας για να αφεθούν ελεύθερα. 

Σε μεταγενέστερο στάδιο αναμένεται η έκδοση εξώδικου προστίμου στον παραβάτη. 

Ακόμη θα γίνει περαιτέρω εξέταση των πτηνών και ανάλογα με το είδος τους θα είναι και το εξώδικο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE