ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν πρόλαβε να βάλει το ψεύτικο μάτι η κυρία Χριστούλλα που απεβίωσε – «Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια» ξεσπά ο εγγονός της στο ThemaOnine

Δεν πρόλαβε να βάλει το ψεύτικο μάτι η κυρία Χριστούλλα που απεβίωσε – «Αυτό είναι εγκληματική ενέργεια» ξεσπά ο εγγονός της στο ThemaOnine

Άλλη μία ασθενής έσβησε το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου, η οποία είχε προσβληθεί από μόλυνση σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία, μετά από επέμβαση καταρράκτη πριν από ένα χρόνο.

Μετά από ένα χρόνο οι έρευνες της Αστυνομίας οδεύουν προς το τέλος τους καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου, Χρίστου Ανδρέου σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να σταλεί ο φάκελος στη Νομική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι η 60χρονη Χριστούλλα Στρατή, είναι η δεύτερη ασθενής που απεβίωσε ανάμεσα στους 8 που είχαν παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές, καθώς οι πέντε είχαν χάσει το μάτι τους και οι άλλοι τρεις είχαν απώλεια όρασης μέχρι και 80%.

Ο Πάτερ Ραφαήλ, εγγονός της 60χρονης θανούσας ξεσπά στο ThemaOnline, για τα όσα βιώνουν το τελευταίο χρόνο, προσπαθώντας να βρουν δικαιοσύνη στον Γολγοθά τους. Σύμφωνα με τον Πάτερ η αιτία θανάτου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό της γιαγιάς του είναι λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας και καρδιακής ανεπάρκειας, κάτι που όπως μας ανέφερε είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ψυχολογική κατάσταση που βίωνε τους τελευταίους μήνες από τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά από την εγχείρηση. Στην σορό της 60χρονης γυναίκας δεν θα διενεργηθεί νεκροτομή καθώς αυτά είναι και τα αίτια που αναγράφονται στο πιστοποιητικό της.

Όπως μας εξήγησε ο Πάτερ, η γιαγιά του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας μετά το χειρουργείο που έγινε πριν από ένα χρόνο, κάτι μάλιστα που στάθηκε εμπόδιο στο να καταφέρει να εισάγει το ψεύτικο μάτι. «Δεν πρόλαβε να βάλει το ψεύτικο μάτι λόγω των άλλων προβλημάτων που υπήρξαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Πάτερ μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας για να αναφέρει τον θάνατο της γιαγιάς του καθώς είναι ένα στοιχείο που θα ενδιέφερε τις έρευνες των Αρχών για την υπόθεση. Ωστόσο και σε αυτό υπήρξε μία ταλαιπωρία καθώς τον έστελναν από το ΤΑΕ στο Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας καθώς ήταν ο τοπικός σταθμός όπου διέμενε η 60χρονη και πάλι πίσω. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο του ζήτησαν να μεταβούν οι συγγενείς Ά βαθμού για να το αναφέρουν και όχι ο ίδιος, κάτι που δεν είχε συμβεί όταν ο Πάτερ προχώρησε στις καταγγελίες ιατρικής αμέλειας πριν ένα χρόνο για την ίδια υπόθεση. Εν τέλει οι πληροφορίες για τον θάνατο της 60χρονης δόθηκαν μέσω τηλεφώνου στις Αρχές.

«Μία επέμβαση ρουτίνας εν έτη 2021 και να χάνονται άνθρωποι, αυτό αποτελεί εγκληματική ενέργεια» τονίζει ο εγγονός της θανούσας, αναμένοντας να αποδοθεί η δικαιοσύνη τόσο στην οικογένεια του, όσο και στις υπόλοιπες επτά οικογένειες που αναμένουν να ενημερωθούν για το τι τελικά κατέδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top