Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και άλλα αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για μαχαιροφορία και άλλα αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, καταζητεί τους BIKRAM LAMA, 22 ετών και SAIMAN TAMANG, επίσης 22 ετών και οι δύο από το Νεπάλ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με τα αδικήματα της 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Πράξεις που σκοπεύουν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3.Τραυματισμού, 4. Επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, 5. Μαχαιροφορίας και 6. Κατοχής επιθετικών οργάνων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 17/10/2021 στην Αγία Νάπα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE