Ρωσία: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με οκτώ επιβάτες

Ρωσία: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με οκτώ επιβάτες

Το αεροσκάφος Antonov -12 από τη Ρωσία είχε νωρίτερα εξαφανιστεί από τα ραντάρ. Το αεροπλάνο έκανε το δρομολόγια Γιακούτσκ – Ιρκούτσκ με οκτώ επιβάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροπλάνο συνετρίβη και τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους. Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, οι λόγοι της συντριβής παραμένουν άγνωστοι ενώ αξιωματούχος ανέφερε ότι διασώστες είδαν το αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες.

«Στις 14.50 ώρα Μόσχας, το αεροσκάφος An-12, που πετούσε μεταξύ Γιακούτσκ και Ιρκούτσκ, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ», δήλωσε πηγή στο RIA Novosti. Σύμφωνα με το TASS, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι το αεροπλάνο ανήκει στη λευκορωσική αεροπορική εταιρεία «Grodno» και μετέφερε φορτίο.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, ο τόπος συντριβής βρέθηκε στην περιοχή του χωριού Pivovarikha [στην περιοχή γύρω από το Ιρκούτσκ], όχι μακριά από το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έκανε έναν δεύτερο κύκλο κατά την προσγείωση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE