ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανέμους και βροχές το απόγευμα το καιρικό μενού - Πότε έρχεται σκόνη στην ατμόσφαιρα

Με ανέμους και βροχές το απόγευμα το καιρικό μενού - Πότε έρχεται σκόνη στην ατμόσφαιρα

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά τοπικά δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Κυριακή και τη Δευτέρα πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, ταραγμένη στα προσήνεμα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, εκτός από τα ανατολικά όπου θα παραμείνει τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις και στα ορεινά τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις και τοπικά στα ορεινά παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία  δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top