ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό οκταήμερη κράτηση 34χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Υπό οκταήμερη κράτηση 34χρονος για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Άντρας ηλικίας 34 ετών ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Συνελήφθη χθες (11/11) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 34 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής ή διέλευσης από το έδαφος της Δημοκρατίας και εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας χωρίς την άδεια του λειτουργού μετανάστευσης.

Της σύλληψης του πιο πάνω προσώπου, προηγήθηκε χθες (11/11) το πρωί ανακοπή του οχήματος του σε περιοχή της Λάρνακας, στο οποίο επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα.

Ο 34χρονος δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά του, με αποτέλεσμα μαζί με τα άλλα τρία πρόσωπα να οδηγηθεί στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 34χρονος φαίνεται να μεσολάβησε για να έρθει από τις κατεχόμενες προς τις ελεύθερες περιοχές, μια γυναίκα ηλικίας 29 ετών, η οποία εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top