Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη

Τριακόσια έξι νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα από σύνολο 18.222 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας», ένα περιστατικό αφορά επιβάτη από το εξωτερικό, 49 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 256 είναι τοπικές μολύνσεις.

Οι 107 προέρχονται από τη Λευκωσία, οι 57 από την Κερύνεια, οι 78 από την Αμμόχωστο, οι 11 από το Τρίκωμο, 1 από τη Μόρφου και 2 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 25.256 και των θανάτων σε 93.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE