ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι στη Λάρνακα για τον 4ο Radisson Blu Μαραθώνιο

Κλείνουν δρόμοι στη Λάρνακα για τον 4ο Radisson Blu Μαραθώνιο

Κλείνουν δρόμοι στη Λάρνακα στο πλαίσιο του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που πραγματοποιείται φέτος για 4η χρονιά στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021.

Σε ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρεται ότι «για την ομαλή διεξαγωγή του Μαραθωνίου θα ισχύουν διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα από τις 11.45 το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Κυριακής 21 του μήνα, η Λεωφόρος Αθηνών θα παραμείνει κλειστή για όλα τα οχήματα εκτός από τα προμηθευτικά και εμπορικά. Τα συγκεκριμένα οχήματα θα μπορούν να εισέλθουν από την ελεγχόμενη είσοδο στη Λεωφόρο το Σάββατο 20 Νοεμβρίου από τις 06.30 μέχρι και τις 10 το πρωί για να εφοδιάσουν τα καταστήματα».


Επίσης από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου και μέχρι τη 01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 του μήνα θα παραμείνουν κλειστές η Λεωφόρος Αθηνών στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μακαρίου III και οι Λεωφόροι Μακαρίου, Τάσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια (κυκλικός κόμβος Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, Β3 δρόμος Δεκέλειας). Επίσης κλειστή θα παραμείνει η κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας προς τη Λάρνακα».

Ακόμα κλειστές θα είναι οι οδοί «Ζήνωνος Κιτιέως, Νικολάου Ρώσου, η οδός Μεχμέτ Αλή μέχρι την συμβολή της με την οδό Ουμ Χαράμ, η οδός Ούμ Χαράμ μέχρι την συμβολή της με την οδό Πόντου και η οδός Πιαλέ Πασιά και η Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου. Επίσης η μια κατεύθυνση της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τα φώτα τροχαίας της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου μέχρι το αεροδρόμιο (θα υπάρχει κυκλοφοριακή ρύθμιση με την βοήθεια της Αστυνομίας) και το ένα ρεύμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος θα διαμορφωθεί σε διπλής κατεύθυνσης για τα οχήματα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κλειστός θα είναι επίσης ο δρόμος από τη Λεωφόρο Αρτέμιδος μέχρι το Τέμενος Χαλά Σουλτάν Τεκκέ, από το κυκλικό κόμβο Πύργου Ελέγχου προς κυκλικό κόμβο αεροδρομίου με την πάροδο της οδού Τιμίου Προδρόμου και η οδός Τιμίου Προδρόμου μέχρι την συμβολή της με τις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Χριστάκη Παναγιώτου (Ε316) μέχρι τη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου (Βιομηχανική Περιοχή)».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top