Ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων ο 32χρονος - Υπέδειξε πού τις έθαψε

Ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων ο 32χρονος - Υπέδειξε πού τις έθαψε

Τη δολοφονία των δύο γυναικών από τη Ρωσία, που είχαν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα, ομολόγησε ο 32χρονος Σύρος.

Το βράδυ του Σαββάτου (4/12) επιβεβαίωσε στους ανακριτές ότι πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών κρυβόταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο 32χρονος φέρεται να υπέδειξε στις Αρχές πού έθαψε τις δύο γυναίκες και μετά από εξονυχιστικές έρευνες εντοπίστηκαν οι δύο σοροί.

Οι δύο γυναίκες που δολοφονήθηκαν είναι η Mariia Gazibagandova 33 ετών και η Khaiat Alraeesi 43 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε συλληφθεί ένας 23χρονος από τη Συρία, ο οποίος είχε αρνηθεί κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί των σορών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE