GNTM: Αποχώρησε απρόσμενα στην τελική στροφή και δεν μπήκε στην πεντάδα

GNTM: Αποχώρησε απρόσμενα στην τελική στροφή και δεν μπήκε στην πεντάδα

Ποιος ή ποια δεν διεκδικεί πια τη νίκη στο GNTM;

Την πιο δύσκολη δοκιμασία μέχρι σήμερα έζησαν, στο GNTM της Δευτέρας, οι έξι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι. Η διαφημιστική φωτογραφική καμπάνια για το αυτοκίνητο – έπαθλο του ριάλιτι μόδα εμπνεύστηκε από μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της μόδας διαχρονικά.

Και αυτή η στιγμή δεν ήταν άλλη από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα. Σε αυτή τη δοκιμασία, οι έξι φιναλίστ του GNTM έγιναν ζωντανοί εικαστικοί καμβάδες σε μια fashion χορογραφία με τα ρομπότ.

Αμέσως μετά, όπως κάθε φορά, βρέθηκαν απέναντι από τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και tον Δημήτρη Σκουλό στο πλατό του GNTM.

Μια στροφή πριν την τελική ευθεία, εκεί όπου και θα είναι μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι του GNTM, για κάποιον ή κάποια το ταξίδι θα έπρεπε να λάβει τέλος στο κλείσιμο του επεισοδίου. Και αυτή την ανακοίνωση κλήθηκε να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Έτσι, όπως μας ενημέρωσε η κριτής του GNTM, στην τελική πεντάδα του ριάλιτι δεν θα βρεθεί η Αγάπη!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.