ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες ανοιχτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες ανοιχτοί οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοιχτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στα ορεινά Τροόδους, όπου κατά διαστήματα σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι ολισθηροί.

Την ίδια ώρα, στα ορεινά Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE