ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κραυγή απόγνωσης από τον οδηγό λεωφορείου - «Του είπα δεν θα ανεβείς χωρίς μάσκα και μου έδωσε μπουνιά, αν τραβούσε μαχαίρι;»

Κραυγή απόγνωσης από τον οδηγό λεωφορείου - «Του είπα δεν θα ανεβείς χωρίς μάσκα και μου έδωσε μπουνιά, αν τραβούσε μαχαίρι;»

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 30 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία στην Αστυνομία από οδηγό λεωφορείου στη Λεμεσό, ότι το απόγευμα (8/12) κατά τη διάρκεια δρομολογίου του, σταμάτησε σε στάση για επιβιβαστούν επιβάτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 30χρονος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο χωρίς να φέρει προστατευτική μάσκα και ο οδηγός του λεωφορείου του έκανε συστάσεις για να το κάνει, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, αφού εξήλθε του λεωφορείου, έριξε πέτρες εναντίον του, με αποτέλεσμα να σπάσει τον ανεμοθώρακα, προκαλώντας ζημιά ύψους 2.600 ευρώ.

Ο οδηγός του λεωφορείου ΕΜΕΛ, μίλησε στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, όταν δεν επέτρεψε στον εν λόγω άντρα να ανέβει στο λεωφορείο χωρίς μάσκα.

«Του λέω πού είναι η μάσκα; Δεν μπορώ να σε βάλω στο λεωφορείο. Πήγε να μου δώσει τρία ευρώ για να τον βάλω μέσα. Του είπα ξανά δεν θα μπεις μέσα. Μου έδωσε μια μπουνιά στο πρόσωπο. Επειδή δεν το άφησα να ανέβει στο λεωφορείο γύρισε και με χτύπησε.

Το θέμα είναι η Κυβέρνηση να μας επιλύσει αυτό το θέμα, γιατί εμείς υποφέρουμε. Δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε, ζητούμε βοήθεια από το κράτος. Αρνούνται να βάλουν μάσκες. Πάγωσαν οι επιβάτες κανένας δεν αντέδρασε. Είναι καθημερινό το φαινόμενο γιατί αντιδρούν οι πολίτες για να μην βάλουν μάσκα. Εχθές ήταν πιο χοντρό το περιστατικό. Αν τραβούσε μαχαίρι;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο οδηγός.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του οδηγού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top