ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόστιμο 4 χιλ. ευρώ σε αρτοποιείο - Δεν έκαναν έλεγχο του safepass

Πρόστιμο 4 χιλ. ευρώ σε αρτοποιείο - Δεν έκαναν έλεγχο του safepass

Σε καταγγελίες 7 πολιτών και 7 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου, μετά από 2.695 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.445 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 212 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 439 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 93 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 286 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 67 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 153 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Τέλος, η Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησε 5 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Από τα εξώδικα πρόστιμα, ξεχωρίζει το πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ που επιβλήθηκε σε αρτοποιείο στη Λευκωσία γιατί σε αυτό δεν γινόταν έλεγχος safepass στους πελάτες που εισέρχονταν στο υποστατικό.

Επίσης, στη Λεμεσό εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπυραρίας γιατί επέτρεψε σε πελάτες να εισέλθουν χωρίς να κατέχουν safepass.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top