ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πολλοί οι εμπλεκόμενοι στο στυγερό έγκλημα – Ψάχνει άλλους τρεις η Αστυνομία μετά τις εξελίξεις

Πολλοί οι εμπλεκόμενοι στο στυγερό έγκλημα – Ψάχνει άλλους τρεις η Αστυνομία μετά τις εξελίξεις

Αναπάντητα ερωτήματα και σημαντικά κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης προσπαθούν να ανακαλύψουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού στην εξοχική κατοικία στα Κάρδαμα.

Ένας καθ’ ομολογία δολοφόνος, ο αδελφός τους και ένας φίλος τους βρίσκονται υπό κράτηση με τον κάθε ένα να δίνει τους δικούς του ισχυρισμούς για τα όσα συνέβησαν τις επίμαχες ημέρες, όταν η 33χρονη Mariia Gazibagandova και η 43χρονης Khaiat Alraeesi βρίσκονταν στο εξοχικό μαζί τους.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι δεδομένο ότι και οι τρεις άνδρες βρίσκονταν στην εξοχική κατοικία στις 16-17 Νοεμβρίου. Αν και αρχικά ο 30χρονος φίλος του δολοφόνου και ο 44χρονος αδελφός του αρνήθηκαν ότι ήταν στο σημείο μετά τα τεκμήρια που παρουσιάστηκαν από τους ανακριτές αναγκάστηκαν να το παραδεχθούν αναφέροντας ωστόσο και πάλι τους δικούς τους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας τον 30χρονο πρόδωσε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό που βρισκόταν στα σκουπίδια και στο οποίο εντοπίστηκε το γενετικό υλικό του ιδίου και της 43χρονης Khaiat Alraeesi. Ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν στις 16 Νοεμβρίου αλλά στις 13 Νοεμβρίου.

Από πλευράς του ο 44χρονος μετά τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων που απέδειξαν την παρουσία του στις 16-17 Νοεμβρίου παραδέχθηκε ότι βρισκόταν εκεί αλλά ότι παρέμεινε εκτός της κατοικίας γιατί όπως είπε φοβόταν ότι άγνωστοι θα έκαναν κακό στον αδελφό του. Μάλιστα σε αυτό το σημείο ενέπλεξε ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο δεν βρισκόταν στο κάδρο των ερευνών, τον οποίο όπως ανέφερε παρέλαβε το πρωί στις 17 Νοεμβρίου από τη Λεμεσό και μαζί επέστρεψαν στην οικία.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογία Σύρος εξακολουθεί να εμμένει ότι μόνος του διέπραξε το διπλό φονικό, καθώς όπως είπε άκουσε τις δύο γυναίκες να τον χλευάζουν για την καταγωγή, τη θρησκεία και τον ανδρισμό του πυροβολώντας τις πισώπλατα. Μία μαρτυρία που και πάλι δεν άργησε να πέσει σε αντιφάσεις καθώς σε μετέπειτα κατάθεση του τα άλλαξε, λέγοντας ότι τελικά υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και τις δύο γυναίκες, με την μία εξ’ αυτών να τον απειλεί ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τα όσα ανέφεραν στις μαρτυρίες τους οι τρεις κρατούμενοι, οι έρευνες αναζητούν άλλα τρία πρόσωπα. Πρόκειται για τους δύο εργάτες που αναζητούνται εδώ και μέρες, οι οποίοι φαίνεται να έσκαψαν τον λάκκο, όπου έθαψε τις δύο γυναίκες ο 32χρονος. Το άλλο πρόσωπο που αναζητείται είναι ο άνδρας που κατονόμασε ο 44χρονος και ανέφερε ότι μαζί πήγαν στην εξοχική κατοικία.

Εκ νέου οι ανακριτές έχουν αποστείλει τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις τα οποία πιθανόν να δώσουν περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ το γεγονός ότι οι τρεις συλληφθέντες πέφτουν συνεχώς σε αντιφάσεις, τους διαβεβαιώνει ότι κάτι άλλο κρύβουν για το στυγερό έγκλημα.

Πάντως δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν και άλλες συλλήψεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top