«Βροχή» οι καταγγελίες σε πολίτες- Τρεις ακόμη πιάστηκαν χωρίς μάσκα σε υπεραγορά της Λάρνακας

«Βροχή» οι καταγγελίες σε πολίτες- Τρεις ακόμη πιάστηκαν χωρίς μάσκα σε υπεραγορά της Λάρνακας

Σύνηθες φαινόμενο αποτελούν πλέον οι καταγγελίες σε πολίτες που δεν συμμορφώνονται στα μέτρα κατά του κορωνοιού και δεν φορούν μάσκα.

Σήμερα 31/12, κλιμάκιο της αστυνομίας βρέθηκε σε γνωστή υπεραγορά της Λάρνακας και προχώρησε σε έλεγχο των πελατών, αλλά και τως εργαζομένων της επιχείρησης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αστυνομία κατήγγειλε τρεις πολίτες που δεν φορούσαν μάσκα, ανώ άξιο απορίας είναι το πως κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα.

Το Themaonline βρέθηκε τις πρωινές ώρες στη συγκεκριμένη υπεραγορά και διαπίστωσε πως ο αριθμός των πολιτών που έκαναν τα τελευταία τους ψώνια, ήταν δυσανάλογος από τα τετραγωνικά του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.