ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στιγματισμένο με αίμα το 2021 – Πατέρας, σύζυγος, γείτονας, φίλος και πληρωμένοι δολοφόνοι έστειλαν στον τάφο 13 θύματα

Στιγματισμένο με αίμα το 2021 – Πατέρας, σύζυγος, γείτονας, φίλος και πληρωμένοι δολοφόνοι έστειλαν στον τάφο 13 θύματα

Τη σκότωσε, τις έθαψε, τον πυροβόλησε, τους μαχαίρωσε, τον γάζωσε, τον ξυλοφόρτωσε, την έπνιξε και ένα σωρό άλλοι τρόποι από τα διεστραμμένα μυαλά δολοφόνων που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα αφαίρεσαν τη ζωή συνανθρώπων μας.

Και κάπως έτσι το 2021 μετρά 13 θύματα από στυγερά εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην Κύπρο, απίστευτοι αριθμοί και στατιστικά αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για περισσότερα από ένα θύμα κάθε μήνα.

Η χρονιά ξεκίνησε με μία οικογενειακή τραγωδία…

11 Φεβρουαρίου ξημέρωσε μαύρη ημέρα στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο χωρίο Εργάτες. Λίγο έξω από τη Λευκωσία σε ένα σχετικά μικρό χωριό, ο πατέρας της οικογένειας έσφαξε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και τον γιό του, ενώ από θαύμα γλίτωσε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

Ο 59χρονος Κωστάκης Γιάγκου ένα φυσιολογικό υπό άλλες συνθήκες πρωινό έφτιαξε καφέ στον 25χρονο γιο του και του τον πήγε στο δωμάτιο, μετά από μία μικρή διαφωνία μεταξύ τους ο 59χρονος επέστρεψε στην κουζίνα και μανιωδώς άρχισε να σπάζει αντικείμενα μέσα στο σπίτι, να ρίχνει ψυγεία, τραπέζια και καρέκλες. Έπειτα επέστρεψε στο δωμάτιο του 25χρονου όπου τύλιξε ένα σύρμα γύρω από το λαιμό του προσπαθώντας μάταια να τον πνίξει. Χωρίς να το βάλει κάτω έφυγε και επέστρεψε ξανά εφοδιασμένος με μαχαίρια τραυματίζοντας τον 25χρονο, ωστόσο οι φωνές του μικρότερου γιού του και της γυναίκας του τον έστρεψαν στον διάδρομο του σπιτιού.

Εκεί βρισκόταν ο 20χρονος Στέλιος Γιάγκου, ο οποίος πανικοβλημένος έτρεχε να βγει έξω από το σπίτι, ωστόσο δέχθηκε τρεις πισώπλατες μαχαιριές από τον πατέρα του, πέφτοντας νεκρός. Απτόητος και με στόχο να σκοτώσει όλη την οικογένεια του ο Κωστάκης Γιάγκου κυνήγησε μέχρι την αυλή την 52χρονη σύζυγο του Ανδρούλλα Αβραξίδου.

Η άτυχη Ανδρούλλα τυλιγμένη από φόβο και ουρλιάζοντας έτρεξε να σωθεί αλλά οι τελευταίες τις στιγμές έμελλε να ήταν δραματικές. Ο σύζυγος της, την ανέκοψε και την τραυμάτισε θανάσιμα με 22 μαχαιριές στο σώμα και στον λαιμό, καταδεικνύοντας το μένος με το οποίο κάρφωνε το μαχαίρι στην γυναίκα του.

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του ο 59χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του με τις κατηγορίες να αφορούν δύο φόνους εκ προμελέτης, απόπειρα φόνου αλλά και άλλες κατηγορίες. Τρομακτικά είναι τα όσα αποκάλυψε το ThemaOnline για την οικογενειακή τραγωδία καθώς όπως είχαμε αναφέρει σχεδίαζε να σκοτώσει τους γιους και τη γυναίκα του ένα μήνα πριν το έγκλημα, λόγω του ότι η οικογένεια του δήλωνε αγανακτισμένη από τους καυγάδες που είχαν μεταξύ τους και τον απείλησαν πως θα τον κλείσουν στο ψυχιατρείο κάτι που τον οδήγησε στο να πράξει το φρικτό έγκλημα.

Συγκλονισμό προκάλεσαν στη συνέχεια οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 59χρονου Κωστάκη Γιάγκου, καθώς 45 χρόνια πριν είχε βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Σε ηλικία μόλις 15 ετών κάρφωσε 17 φορές ένα στιλέτο στην 11χρονη ανιψιά του σκοτώνοντας την…

Γκανγκστερική επίθεση εναντίον του «Μαριούθκια»

19 Απριλίου βράδυ Δευτέρας σε ένα δρομάκι μεταξύ Μενεού - Κιτίου στην Λάρνακα ένας επαγγελματίας δολοφόνος, με απόλυτη ακρίβεια στον στόχο του έριξε νεκρό τον 34χρονο Μάριο Γεωργίου άλλως «Μαριούθκιας».

Ο γνωστός στις Αρχές Μάριος Γεωργίου βρισκόταν στο πολυτελές όχημα του και κινείτο από το Μενεού με κατεύθυνση την παραλιακή περιοχή Περβολιών, όπου εκτελέσθηκε εν ψυχρώ μετά από γκανγκστερική επίθεση, καθώς τρεις σφαίρες τον χτύπησαν στον κρόταφο, στο αριστερό και στο δεξί χέρι επιφέροντας του ακαριαίο θάνατο.

Ο δολοφόνος δεν βρέθηκε ποτέ… Ένα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο καλά διαβασμένο όπως κατέδειξαν οι έρευνες, κρύφτηκε πίσω από δέντρα και πάτησε την σκανδάλη όταν το θύμα ελάττωσε ταχύτητα σε κύρτωμα. Δεν αποκλείεται το σενάριο να πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος κατέφθασε στην Κύπρο για να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου και να εξαφανιστεί.

Όπως αναφέραμε ο 34χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εκφράσει και φόβους για τη ζωή του. Σημειώνεται ότι πιθανότερο σενάριο ως προς τα κίνητρα των δραστών ήταν πως ο Μάριος Γεωργίου ήταν στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία θα κατέθετε εναντίον του «εγκέφαλου»…

Μία γυναικοκτονία αποκαλύφθηκε μισό χρόνο μετά

23 Απριλίου γύρω στο μεσημέρι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν σε ανοιχτό χώρο στην Αθηένου όπου εντοπίστηκε θαμμένο σε χωράφι, μουμιοποιημένο πτώμα μίας γυναίκας. Αυτό έμελλε να αποκαλύψει μία στυγερή γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στις 7 Οκτωβρίου 2020, 32χρονος Αιγύπτιος μετά από καυγά που είχε με 38χρονη γυναίκα, την χτύπησε με ανάποδη γροθιά στην κάτω γνάθο ρίχνοντας την στο πάτωμα. Από τη γροθιά φαίνεται να επήλθε και ο θάνατος της γυναίκας κάτι που συνάδει με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την Αγγελική Παπέττα αλλά και από ανθρωπολόγο.

Αρχικά ο Αιγύπτιος τύλιξε το πτώμα της άτυχης γυναίκας με κουβέρτες και το έριξε σε φρεάτιο πολυκατοικίας, ωστόσο μετά από έντονη δυσοσμία κάλεσε για βοήθεια ένα φίλο του για να μεταφέρουν όπως του είπε ένα έπιπλο. Εκεί φόρτωσε το πτώμα της γυναίκας και υπό την απειλή διέταξε τον 39χρονο να τον μεταφέρει σε χωράφι στην Αθηένου, όπου έθαψε το πτώμα. Όταν ο 39χρονος κατάλαβε ότι πρόκειται για ανθρώπινο πτώμα δέχθηκε απειλές για τη ζωή του από τον 32χρονο Αιγύπτιο. Μάλιστα, σε δεύτερη περίπτωση και ενώ είχαν μαζί τους και τρίτο πρόσωπο ζήτησε από τον 39χρονο να τον μεταφέρει εκ νέου στο σημείο για να ρίξει καυστικό οξύ στο πτώμα. Τότε ήταν που ενεπλάκη και ο 31χρονος (τρίτος συλληφθέντας της υπόθεσης).

Εν τέλει εναντίον του 31χρονου αναστάλθηκε η ποινική δίωξη, ενώ στον 39χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τα ελαφρυντικά ότι αυτός ήταν το άτομο που αποκάλυψε στις Αρχές τον φόνο και ότι όσα έπραξε ήταν υπό τον φόβο της απειλής.

Η Δικαστική διαδικασία συνεχίζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για φόνο εκ προμελέτης με κατηγορούμενο τον 32χρονου Αιγύπτιο, ο οποίος αν και αρχικά παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος στο τέλος έκανε στροφή 180 μοιρών εμπλέκοντας και τους άλλους δύο που είχαν συλληφθεί.

Δύο δολοφονίες για ναρκωτικά με διαφορά ένα μήνα

16 Μαΐου μέρα μεσημέρι έπεσε νεκρός σε διαμέρισμα στην Γερμασόγεια ο 36χρονος Lyubisha Ristoski από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Συνάντηση πέντε προσώπων κατέληξε σε στυγερό έγκλημα με φόντο τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα ο 36χρονος Βούλγαρος μαζί με Ελληνοκύπριο ηλικίας 35 ετών και Ελληνοκύπρια ηλικίας 31 ετών μετέβησαν στην οικία 40χρονου από τη Βουλγαρία και 42χρονης από τις Φιλιππίνες. Αιτία του στυγερού εγκλήματος ήταν η διαφορά μεταξύ του 36χρονου και της 31χρονης, για ποσότητα ναρκωτικών που την προμήθευσε. Οι δύο τους άρχισαν να καυγαδίζουν με τον 36χρονο να της επιτίθεται και να την απειλεί με μαχαίρι με αποτέλεσμα να επέμβει ο 40χρονος ένοικος της οικίας.

Οι δύο Ελληνοκύπριοι κατάφεραν να ξεφύγουν και να αποχωρήσουν από την οικία καθώς ο 40χρονος είχε ακινητοποιήσει τον 36χρονο στο πάτωμα αφοπλίζοντας τον. Κατά τη διαμάχη τους ο 36χρονος κατάφερε να τραυματίσει με το μαχαίρι τον 40χρονο, ωστόσο  ο ίδιος τον χτύπησε με κλειδί οχημάτων στο κεφάλι και στα χέρια επιφέροντας τελικά τον θάνατο στον 36χρονο Lyubisha.

Όπως διαπιστώθηκε το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, όπως και ο 35χρονος Ελληνοκύπριος για υπόθεση κλοπής τέφρας. Οι υπόλοιποι τέσσερις εμπλεκόμενοι της αιματηρής συνάντησης κατέληξαν στο κελί με την υπόθεση να βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Μείον 30 ευρώ στο deal τον έστειλαν στον τάφο

5 Ιουλίου ξημερώματα ένα ραντεβού ανταλλαγής ναρκωτικών μεταξύ τριών προσώπων κατέληξε στον φόνο του 57χρονου Χριστάκη Σιακού, μπροστά στα έντρομα μάτια του γιου του.

Πατέρας ηλικίας 57 ετών, μαζί με

τον 25χρονο γιο του μετέβησαν σε ανοιχτό χώρο στη Μονή στην επαρχία Λεμεσού για να συναντηθούν με 33χρονο, ο οποίος θα τους προμήθευε σκληρά ναρκωτικά. Ο 25χρονος κατέβηκε από το όχημα του πατέρα του και μπήκε στο όχημα του 33χρονου δίνοντας του το ποσό των 70 ευρώ αντί 100 που ζητούσε για να του πωλήσει crystal. Αφού διαφωνούσαν για το ποσό, ο 25χρονος πήρε πίσω τα 70 ευρώ και κατέβηκε από το όχημα για να πάει και πάλι στο όχημα του πατέρα του. Τότε ο 33χρονος εκνευρισμένος κατέβηκε και ξυλοφόρτωσε τον 25χρονο με τον 57χρονο πατέρα να επεμβαίνει και να καυγαδίζει με τον 33χρονο. Στη συνέχεια ο 33χρονος μπήκε στο όχημα του και πάτησε γκάζι παρασύροντας στον θάνατο τον 57χρονο Χριστάκη.

Ο 33χρονος συνελήφθη και αρχικά είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο μετά από ακροαματικές διαδικασίες στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού παραδέχθηκε ότι παρέσυρε με το όχημα του τον 57χρονο με την κατηγορία να αλλάζει από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία.

Σφαίρα στο κεφάλι για ένα πάρκινγκ

11 Αυγούστου πρωί Τετάρτης τα αίματα άναψαν μεταξύ δύο γειτόνων στο Γέρι καταλήγοντας σε τραγωδία με θύμα τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου.

Ο 29χρονος Σταύρος έκανε εργασίες στη ράμπα εισόδου του πάρκινγκ της οικίας του με σκοπό να μπορεί να εισέρχεται με ευκολία το όχημα του επειδή ήταν χαμηλό. Ο 58χρονος γείτονας του ο οποίος ενοχλήθηκε από τον θόρυβο άρχισε να παραπονιέται και να ρίχνει ντομάτες στον 52χρονο πατέρα και τον 29χρονο γιο αρχίζοντας μεταξύ τους καυγά. Στη συνέχεια ο 58χρονος έτρεξε στην οικία του και εφοδιάστηκε με το κυνηγετικό του όπλο επιστρέφοντας στο σπίτι των γειτόνων. Εκεί σε απόσταση σχεδόν τριών μέτρων πυροβόλησε τον 29χρονο Σταύρο στο κεφάλι σκοτώνοντας τον ακαριαία, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε και τον 52χρονο πατέρα κοντά στο στήθος τραυματίζοντας τον.

Οι δύο άνδρες δέχθηκαν τα πυρά μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας και της κόρης της οικογένειας οι οποίες ούρλιαζαν, με τους υπόλοιπους γείτονες να καλούν την Αστυνομία. Μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν τον 58χρονο δράστη στην αυλή του σπιτιού του εφοδιασμένο με όπλο και φυσίγγια καταφέρνοντας τελικά με λεπτούς χειρισμούς να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο 58χρονος παραδέχθηκε τα όσα σημειώθηκαν αλλά όχι ότι επρόκειτο για φόνο εκ προμελέτης.

Ψυχικά διαταραγμένος σκότωσε στο ξύλο ηλικιωμένο

29 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι 39χρονος μετέβη στον χώρο εργασίας του σπιτονοικοκύρη του και τον ξυλοφόρτωσε, με τον 75χρονο να υποκύπτει στα τραύματα του δύο μήνες μετά.

Ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο επέφερε για άγνωστους μέχρι και σήμερα λόγους τον θάνατο σε 75χρονο άνδρα καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο του. Ο 75χρονος ταπετσάρης βρισκόταν στην επιχείρηση του επί της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, όταν μπούκαρε ο 39χρονος και άρχισε να τον χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο ρίχνοντας τον στο έδαφος, ενώ απτόητος και με μένος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια συνάδελφου του, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον δράστη δέχθηκε και ο ίδιος χτυπήματα.

Ο ηλικιωμένος ταπετσάρης φαίνεται να ενοικίαζε στον 35χρονο διαμέρισμα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μεταξύ τους διαφωνίες, σύμφωνα με μαρτυρίες που δόθηκαν στις Αρχές.

Ο 39χρονος δράστης είχε συλληφθεί και νοσηλευθεί στο νοσοκομείο Αθαλάσσας μετά από γνωμάτευση γιατρού, ενώ όταν κρίθηκε ότι μπορεί να λάβει εξιτήριο επανασυνελήφθη για απόπειρα φόνου. Ωστόσο το κατηγορητήριο ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού μετατράπηκε όταν ο 75χρονος ταπετσάρης μετά από δύο μήνες νοσηλείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ακολούθως στο Μέλαθρο Αγωνιστών υπέκυψε στα τραύματα του.

Διπλή γυναικοκτονία γιατί τον κοροϊδεύανε

17 Νοεμβρίου διαπράχθηκε ένα στυγερό έγκλημα στο νησί μας με θύματα την Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και την Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία.

Μία υπόθεση που μέρα παρά μέρα έφερνε νέες αποκαλύψεις στο προσκήνιο καθηλώνοντας το Παγκύπριο, έχοντας επίκεντρο ακραία μορφή έμφυλης βίας, με τη διπλή γυναικοκτονία να στιγματίζει το νησί μας, σε μία περίοδο που αυτού του είδους τα εγκλήματα βρίσκονται σε έξαρση σε όλο τον κόσμο, κυρίως μετά και την πανδημία.

Δύο γυναίκες που αποδέχθηκαν να συναντηθούν με 32χρονο Σύρο για να συνευρεθούν ερωτικά επί πληρωμής κατέληξαν να βρίσκονται θαμμένες στην αυλή εξοχικής κατοικίας στον Κάτω Αμίαντο. Ο 32χρονος Σύρος φαίνεται να μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό που ανήκει σε Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία και είχε δώσει στον Σύρο κλειδιά για να διενεργεί εργασίες. Στην συγκεκριμένη κατοικία φαίνεται τα τρία πρόσωπα να είχαν παραμείνει τουλάχιστον τρεις ημέρες, ενώ σε προχωρημένες έρευνες διαφάνηκε ότι την είχαν επισκεφθεί και 30χρονος φίλος του Σύρου, ο οποίος επίσης είχε ερωτική επαφή με τη μία από τις δύο γυναίκες, αλλά και ο 42χρονος αδελφός του Σύρου, ο οποίος προβάλει διάφορους ισχυρισμούς για την παρουσία του.

Ο 32χρονος μετά από αρκετές μέρες από τη σύλληψη του παραδέχθηκε στους ανακριτές ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, αφού όπως είπε τις άκουσε να τον κατηγορούν και να τον κοροϊδεύουν. Έχοντας στα χέρια του το κυνηγετικό του όπλο και από πολύ κοντινή απόσταση πάτησε την σκανδάλη τραυματίζοντας θανάσιμα την 43χρονη σε πνεύμονα, ήπαρ και καρδιά και την 33χρονη στον πνεύμονα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος με βοήθεια - όπως όλα δείχνουν- από τον αδελφό του άνοιξε ένα λάκκο περίπου 2 μέτρων όπου και έθαψε τις δύο γυναίκες, καλύπτοντας την επιφάνεια με χαλίκια, έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες. Σημαντικό είναι ότι οι σοροί εντοπίστηκαν μετά από τη δική του ομολογία και υπόδειξη σκηνών καθώς ακόμη και ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι δεν θα ήταν δυνατόν να εντοπιστούν τα πτώματα των δύο γυναικών εάν ο δράστης δεν αποκάλυπτε το σημείο στις Αρχές.

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης οι ανακριτές, καθώς μετά την ομολογία του 32χρονου θεώρησαν ότι υπήρχαν κενά τα οποία ο ίδιος δεν είχε αποκαλύψει. Έτσι και έγινε, αποκαλύφθηκε και η εμπλοκή των δύο προαναφερόμενων προσώπων.

Εν τέλει ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος και ο 44χρονος αδελφός του οδηγήθηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης δύο γυναικών με το Δικαστήριο να διατάζει την κράτηση τους στις Κεντρικές Φυλακές ως υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που ορίστηκε για τις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Του κάρφωσε το μαχαίρι για ένα πιάτο φαΐ

22 Νοεμβρίου φονεύθηκε 28χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου στην περιοχή Παρισσινού στη Λευκωσία για ένα πιάτο φαΐ.

Όπως έδειξαν και οι έρευνες της Αστυνομίας ο 28χρονος δέχθηκε πισώπλατη μαχαιριά από 25χρονο για τη διαφωνία που είχαν για ένα πιάτο φαγητό. Δολοφονία η οποία χαρακτηρίζεται και ως προδιαγεγραμμένη καθώς οι γείτονες πολύ καιρό προηγουμένως κατάγγελλαν τα όσα συμβαίνουν, με φωνές, καυγάδες και άθλιες συνθήκες στην πολυκατοικία. Εξάλλου υπενθυμίζουμε ότι προ μηνών σημειώθηκε μεγάλος καυγάς με τους διαμένοντες να πηδούν από τα παράθυρα της πολυκατοικίας για να…γλυτώσουν.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί ο 25χρονος αλλά και 36χρονος, οι οποίοι μετά το φονικό τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο στη συνέχεια ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ εναντίον το 25χρονου Κογκολέζου, καταχωρήθηκε υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Τελευταίος μήνας της χρονιάς έμελλε να είναι τραυματικός

18 Δεκεμβρίου στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου μία γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από τα χέρια του συζύγου της.

Μήνυμα από την Interpol έδωσε σήμα στην Αστυνομία Κύπρου για άνδρα βρετανικής καταγωγής που δολοφόνησε τη σύζυγο του. Άμεσα οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό σπεύδοντας στο σημείο, ωστόσο ήταν αργά.

Η 76χρονη Βρετανίδα εντοπίστηκε νεκρή στην πολυθρόνα και ο 75χρονος σύζυγος της σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Ο 75χρονος είχε επικοινωνήσει με τον αδελφό του στην Αγγλία λέγοντας του ότι σκότωσε τη σύζυγο του λόγω του ότι υπέφερε από λευχαιμία και ο ίδιος θα έθετε τέρμα στη ζωή του. Κρατούσε τη μύτη και το στόμα της γυναίκας του κλειστό μέχρι η 76χρονη να πεθάνει, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή του καταναλώνοντας μεγάλο αριθμό από χάπια.

Όπως ανέφερε ο 75χρονος μετά την περίθαλψη του, επρόκειτο για επιθυμία της συζύγου του, κάτι στο οποίο και ο ίδιος συμφώνησε, καθώς δεν μπορούσε να τη βλέπει να υποφέρει άλλο.

Μετά από σύσταση ψυχίατρου ο 75χρονος μεταφέρθηκε για υποχρεωτική νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας και όταν κριθεί ότι μπορεί να λάβει εξιτήριο θα παραπεμφθεί στο Κακουργιοδικείο για φόνο εκ προμελέτης.

Δολοφονικό μήνυμα για υποθέσεις της νύχτας

28 Δεκεμβρίου λίγες μέρες πριν την εκπνοή του 2021 σημειώνεται ένα άγριο φονικό στην Λάρνακα με θύμα τον 53χρονο Ανδρέα Ευαγγέλου.

Ο Ευαγγέλου σκοτώθηκε μετά από γκανγκστερικό χτύπημα που δέχθηκε στο ισόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Συγκεκριμένα δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής που βρίσκονταν σε μοτοσικλέτα έθεσαν υπό παρακολούθηση το όχημα του 53χρονου. Όταν αυτός στάθμευσε και προσπάθησε να εξέλθει του οχήματος του δέχθηκε τα πυρά από τον έναν εκ των δύο, πέφτοντας νεκρός. Ο δράστης χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπο του μέσα σε 8 δευτερόλεπτα επέφερε τον θάνατο στον Ευαγγέλου με 6 σφαίρες.  

Ένα καλά σχεδιασμένο έγκλημα το οποίο φαίνεται να σημειώθηκε ως προμήνυμα στον γιο του θύματος, ο οποίος είναι μάρτυρας κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι ο Ευαγγέλου ήταν γνωστό πρόσωπο στις Αρχές και πρώην πεθερός του Μάριου Γεωργίου άλλως «Μαριούθκιας» που επίσης έπεσε νεκρός τον Απρίλιο από γκανγκστερική επίθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top