Συνολικά 869 κρούσματα στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 869 κρούσματα στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 869 κρούσματα εντοπίστηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα μετά από 26.041 διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ 266 άτομα πήραν εξιτήριο.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τις νέες μολύνσεις, οι 343 εντοπίστηκαν στην περιοχή Λευκωσίας, οι 184 στην Κερύνεια, οι 227 στην Αμμόχωστο, 36 στην Μόρφου, 43 στο Τρίκωμο και 36 στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει στα κατεχόμενα 4.967.502 τεστ και εντοπίστηκαν 43.285 κρούσματα. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 6617 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 41, 14 στην εντατική.

Στα κατεχόμενα, τα θύματα της πανδημίας είναι 145.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 3296 εμβολιασμοί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE