ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αθηένου το Σάββατο - Όλες οι πληροφορίες

Κινητή μονάδα εμβολιασμού στην Αθηένου το Σάββατο - Όλες οι πληροφορίες

Κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στο Νέο Κέντρο Υγείας, στην Αθηένου, το Σάββατο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Όπως αναφέρεται το Υπουργείο Υγείας, εισακούοντας αίτημα του Δήμου για να βοηθηθούν οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιαστούν εναντίον του κορωνοϊού και διαμένουν στην ακριτική Αθηένου, διευθέτησε όπως τη μέρα αυτή πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα του Υπουργείου εμβολιασμός με το εμβόλιο της εταιρείας Pfizer.

Μέχρι τώρα, προστίθεται, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν συνολικά 512 άτομα ενώ το ενδιαφέρον είναι ακόμη πολύ μεγάλο. Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, 20 με την πρώτη δόση, 5 με τη δεύτερη δόση και οι υπόλοιποι, άτομα που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον πριν 5,5 μήνες, με την 3η δόση.

Ο εμβολιασμός αναφέρεται πως θα ξεκινήσει στις 8.30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο.

Ο Δήμαρχος Αθηένου, Κυριάκος Καρεκλάς, «ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά το Υπουργείο Υγείας και ιδιαίτερα την Αναπληρώτρια Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας Όλγα Καλακούτα, η οποία πάντα υποβοηθητική και πρόθυμη έγκρινε να γίνει ο εμβολιασμός στην Αθηένου, δείχνοντας και πάλι τον ανθρώπινο χαρακτήρα της και τον επαγγελματισμό της».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top