Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε πριν το χωριό Μονάγρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού.

Η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE