ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα βάζει με τα στελέχη του κόμματος ο Μαρίνος Σιζόπουλος - «Η σιωπή την οποία τηρούμε να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία»

Τα βάζει με τα στελέχη του κόμματος ο  Μαρίνος Σιζόπουλος - «Η σιωπή την οποία τηρούμε να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία»

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος άσκησε κριτική εναντίον στελεχών του κόμματος τα οποία παραποιούν, όπως είπε, δημόσια την θέση του κόμματος για την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία για να δικαιολογήσουν την διαφορετική τους άποψη ή ακόμη χειρότερα για να ασκήσουν κριτική.

Σε ομιλία στο έκτακτο παγκύπριο πολιτικό και καταστατικό συνέδριο του κόμματος στη Λεμεσό ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι σε κάποιο βαθμό είναι κατανοητή η στάση κάποιων ΜΜΕ και κάποιων δημοσιογράφων, “όμως είναι ανεπίτρεπτο σε στελέχη του κόμματος να προβαίνουν σε δημόσιες τοποθετήσεις ή και επικρίσεις , χωρίς να γνωρίζουν την απόφαση του κόμματος , χωρίς να έχει προηγηθεί έστω μια επαφή με το Γραφείο Τύπου για σκοπούς ενημέρωσης”.

Συνέχισε λέγοντας ότι τα στελέχη αυτά δίνουν την ευκαιρία έτσι να συντηρείται μια κακή εικόνα για το κόμμα ή ακόμη χειρότερα , μετά τη δημοσιοποίηση της τοποθέτησης του κόμματος σε συνάντηση, “ να εξακολουθούν να υπάρχουν ηγετικά στελέχη τα οποία να τοποθετούνται δημόσια παραποιώντας την συγκεκριμένη απόφαση απλά και μόνο ενδεχομένως για να δικαιολογήσουν την διαφορετική τους άποψη ή ακόμη χειρότερα για να ασκήσουν κριτική”.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης και δημόσιας έκφρασης δεν πρόκειται να το στερήσουμε σε κανένα, όμως τόνισε, “θέλουμε με τρόπο σαφή να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από τούδε και στο εξής καμία δημόσια παραποίηση απόφασης του κόμματος για να δικαιολογηθούν προσωπικές στρατηγικές”.

“Η σιωπή την οποία τηρούμε να μην εκλαμβάνεται ως αδυναμία”, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top