Μπήκε να κλέψει αλλά την έπαθε – Νύχτα περιπέτειας και δράσης για Κύπριο ιδιοκτήτη σπιτιού

Μπήκε να κλέψει αλλά την έπαθε – Νύχτα περιπέτειας και δράσης για Κύπριο ιδιοκτήτη σπιτιού

Τον αντιλήφθηκε την ώρα που κοιμόταν, από θόρυβο που έκανε!

Άνδρας 37 ετών ακινητοποιήθηκε από ένοικους οικίας όταν προσπάθησε να τους κλέψει, στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής , 63χρονος κάτοικος Πάφου ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του, άκουσε θόρυβο και αμέσως αντιλήφθηκε άγνωστο πρόσωπο να βρίσκεται εντός του δωματίου.

Αμέσως και με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου, ακινητοποίησαν τον άγνωστο άντρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 37χρονο κάτοικο Πάφου ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο πορτοφόλια τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους ένοικους της οικίας ως δικά τους.

Ο 37χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE