ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωριστές συναντήσεις Έιντε με Αναστασιάδη - Ακιντζί την Τρίτη

Χωριστές συναντήσεις Έιντε με Αναστασιάδη - Ακιντζί την Τρίτη

Χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί θα έχει αύριο, Τρίτη, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπάρθ Έιντε, ο οποίος φτάνει σήμερα στο νησί, ενόψει της προετοιμασίας της νέας συνάντησης των ηγετών, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για την λύση του Κυπριακού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών, ο κ. Έιντε θα παρακαθίσει την Τρίτη και σε κοινή συνάντηση με τους διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί.

Η νέα συνάντηση των Αναστασιάδη και Ακιντζί θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, 17 Ιουνίου, στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Έιντε θα συνεχίσει τις επαφές του με βασικούς συνομιλητές, έως την αναχώρησή του την Παρασκευή, 19 Ιουνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top