Τώρα μάλιστα υπάρχει «ισότητα»! Οι γυναίκες μπορούν να ουρούν όρθιες με μια νέα εφεύρεση (VIDEO)

Τώρα μάλιστα υπάρχει «ισότητα»! Οι γυναίκες μπορούν να ουρούν όρθιες με μια νέα εφεύρεση (VIDEO)

Τώρα πια μπορούν και οι γυναίκες να κατουράνε όρθιες! Μία νέα εφεύρεση έρχεται για να αναιρέσει το γεγονός ότι... μόνο οι άνδρες κατουράνε όρθιοι!

Πρόκειται για μία χάρτινη κατασκευή, αδιάβροχη, ανακυκλώσιμη, μιας χρήσης, η οποία βοηθά την γυναίκα να ουρεί όρθια!

Η ανάγκη να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή οι γυναίκες να... κάνουν την ανάγκη τους και κυρίως όταν οι τουαλέτες σε καταστήματα και εστιατόρια δεν είναι καθαρές, δημιούργησε αυτή την εφεύρεση!

Αξίζει να δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Φαίνεται αστείο .. αλλά τα gadgets αυτά έχουν γίνει μόδα . Τώρα με την πατέντα αυτή οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πιπί χωρίς να είναι αναγκασμένες να καθίσουν σε βρώμικες δημόσιες τουαλέτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE