Πότε αποφασίζουν για πιθανές χαλαρώσεις οι ειδικοί - Απαντά για το... τέλος της πανδημίας ο Χατζηπαντέλας

Πότε αποφασίζουν για πιθανές χαλαρώσεις οι ειδικοί - Απαντά για το... τέλος της πανδημίας ο Χατζηπαντέλας

Οι πιθανές χαλαρώσεις στους περιορισμούς θα εξαρτηθούν από την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος ανέφερε ότι η κατάσταση με τον αριθμό των κρουσμάτων και την μείωση στις νοσηλείες αυτή την στιγμή σταθεροποιείται ενώ οι επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

 
Ερωτηθείς αν θα ληφθούν αποφάσεις για χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα, ο Υπουργός είπε πως «την Τρίτη θα αποφασιστεί μετά που θα βρεθώ με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή. Δεν έχουμε υπόψη μας κάτι τώρα. Θα περιμένουμε μέχρι την Τρίτη. Αρκετά μπορούν να αλλάξουν με τον κορωνοϊό, θα δούμε πώς θα πάνε τα κρούσματα, οι νοσηλείες και αναλόγως θα αποφασίσουμε».
 
Σίγουρα, σημείωσε θα υπάρξουν εισηγήσεις από τους επιστήμονες για χαλαρώσεις. Ο στόχος, ανέφερε, είναι να συνεδριάσουμε την Τρίτη στις 7.45 το πρωί πριν το Υπουργικό και μετά να πάω στο Υπουργικό στις 10.00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.