LIFESTYLE

Ηλίας Καμπακάκης: Νέες δηλώσεις από την πρώην σύντροφό του – «Ήμουν έγκυος και με χτύπησε πάρα πολύ»

Ηλίας Καμπακάκης: Νέες δηλώσεις από την πρώην σύντροφό του – «Ήμουν έγκυος και με χτύπησε πάρα πολύ»

Νέες δηλώσεις έκανε η Αμαλία Τουράνη, η οποία κατήγγειλε πως ο πρώην σύντροφός της, ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, άσκησε βία επάνω της.

Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε στο Open Weekend κι ανέφερε τα εξής: «Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του», δήλωσε η Αμαλία Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη.

«Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου», ανέφερε η Αμαλία Τουράνη.

Τέλος, η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε και για δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου, σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι», δήλωσε η Αμαλία Τουράνη στο Open Weekend.

Μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top