ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανικό ΥΠΕΞ: Ζητά από τους Γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Γερμανικό ΥΠΕΞ: Ζητά από τους Γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, καλεί τους Γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

Όπως ανακοίνωσε, "η ένταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας έχει κλιμακωθεί εξαιτίας της παρουσίας και των κινήσεων μαζικών ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία. Μια στρατιωτική σύγκρουση δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Εάν τη στιγμή αυτή βρίσκεστε στην Ουκρανία, βεβαιωθείτε πως είναι απαραίτητη η παρουσία σας. Διαφορετικά, εγκαταλείψτε αμέσως τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, η Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, δήλωσε πως η Γερμανία δεν θα κλείσει την Πρεσβεία της στο Κίεβο, αλλά θα μειώσει το προσωπικό της.

Σύμφωνα με την Μπέρμποκ "η Γερμανία θα συνεχίσει εντατικές διπλωματικές προσπάθειες για την ανεύρεση λύσης", αλλά παράλληλα όπως σημείωσε "πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια".

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top