Μέρκελ: «Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρκελ: «Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ήθελα να κάνω ότι δυνατόν για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και είμαι εγώ αυτή που το παίρνει ως καθήκον της αυτό» δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Χαβιέ Μπετέλ.

Επίσης, η κ. Μέρκελ ανέφερε πως « η Ελλάδα πρέπει να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να πληρούν τις προϋποθέσεις του δεύτερου προγράμματος.

Αυτό σημαίνει ότι το θέμα δεν είναι κάποιο χρηματοδοτικό κενό, αλλά τα σημεία τα οποία καταγράφηκαν τον Δεκέμβριο του 2014 και το ερώτημα εάν σε αυτά τα σημεία από τη σκοπιά των θεσμών έχει επιτευχθεί επαρκής πρόοδος».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE