ΧΛΩΜΟ το ΣΚΗΝΙΚΟ για ξένους ρεφ στα πλέι-οφ - Τι είπε ο Κούμας...

ΧΛΩΜΟ το ΣΚΗΝΙΚΟ για ξένους ρεφ στα πλέι-οφ - Τι είπε ο Κούμας...

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας που ήταν παρών στη σημερινή (18/02) κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, ρωτήθηκε σε κάποια φάση για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών για τους αγώνες της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Η απάντηση του ήταν κάπως... διπλωματική, αφού απέφυγε να απαντήσει ευθέως, όμως από τα λεγόμενα του έγινε αντιληπτό πως πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι τα ματς των πλέι-οφ και πλέι-άουτ να σφυρίξουν Κύπριοι διαιτητές, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών σε κάποια ματς αν κριθεί απαραίτητο, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στον Μάζιτς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE