ΥΓΕΙΑ

Πλάνο για να βάλει τέλος στις καταχρήσεις στο ΓεΣΥ παρουσιάζει ο Χατζηπαντέλας

Πλάνο για να βάλει τέλος στις καταχρήσεις στο ΓεΣΥ παρουσιάζει ο Χατζηπαντέλας

Ενώπιον του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) θα τεθεί την Τρίτη το πλάνο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει τρόπους διόρθωσης των καταχρήσεων στο Γενικό Σύστημα Υγείας.

Το πλάνο θα παρουσιαστεί από τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, σε προγραμματισμένη σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, στις 11:00.

Η σύσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΟΑΥ, θα επικεντρωθεί στις καταχρήσεις στο ΓεΣΥ και στους τρόπους μείωσης τους.

Η σύσκεψη ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας την περασμένη εβδομάδα, στο περιθώριο της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου, στην οποία παρουσιάστηκαν τα πορίσματα της Ετήσιας Έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή για τον ΟΑΥ και τη λειτουργία του ΓεΣΥ.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια συνεδρία έγινε λόγος για μονομερή απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να αποκόψει κονδύλι πέραν των €150 εκ. για το ΓεΣΥ, με τον Πρόεδρο του ΟΑΥ, Θωμά Αντωνίου, να δηλώνει ότι «παράνομα» το Υπουργείο Οικονομικών αποκόπτει το συγκεκριμένο κονδύλι.

Πάντως, σύμφωνα τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα, υπάρχει επικοινωνία με τον ΟΑΥ και θα γίνει προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων αυτών.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top