Διαμαρτυρία Ουκρανών έξω απο το Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό- Tο πανό με Πούτιν και Χίτλερ και συνθήματα «NO WAR»

Διαμαρτυρία Ουκρανών έξω απο το Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό-  Tο πανό με Πούτιν και Χίτλερ και συνθήματα «NO WAR»

Με κομμένη την ανάσα το Παγκόσιο παρακολουθεί τα γεγονότα που εξελίσσονται με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πάνω απο 150 Ουκρανοί που διαμένουν στην Λεμεσό, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό, κρατώντας πανό και πινακίδες διαμαρτυρόμενοι για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πανό με συνθήματα "Νο War" και κατά του προέδρου της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν, βάζοντας δίπλα το όνομα του Χίτλερ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE